راهنمای آشپزی و تهیه بهترین غذاها

شکلات تکه‌ای با انار و مخلفات اضافه
یک پیشنهاد ساده و بی‌دردسر برای تهیه شکلات‌های مناسب شب یلدا این است که شکلات‌های تخته‌ای سیاه‌ وسفید را از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کنید و به کمک مقداری مغز دانه، خوراکی خوشمزه و پرطرفداری تدارک ببینید. این شکلات‌ها را همراه با چای به مهمانان تعارف کنید و لبخندی از رضایت را روی چهره‌شان ببینید.

 

مواد لازم:

    200 گرم شکلات تلخ
    یک پیمانه انار دانه‌دانه شده
    نصف پیمانه بادام بوداده


طرز تهیه:
1- شکلات‌ها را داخل ماکروویو ذوب کنید. سپس نیمی از دانه‌های انار و بادام‌ها را داخل شکلات ظرف شکلات ریخته، هم بزنید.
2- یک سینی بزرگ بردارید و روی آن را با کاغذ پوستی بپوشانید. سپس مخلوط شکلات را با هر ضخامتی که دوست دارید روی کاغذ ریخته و آن را صاف کنید. بهتر است این ضخامت در تمام سطح شکلات تقریباً یکسان باشد.
3- باقیمانده انار و بادام را روی شکلات‌ها بریزید و به‌آرامی فشار دهید تا داخل شکلات مذاب فرو روند.
4- بگذارید سینی 2 تا 3 ساعت داخل یخچال بماند و کاملاً سفت شود.
5- شکلات‌های سفت شده را به‌آرامی با چاقو تکه‌تکه کنید. لزومی ندارد که همه تکه‌ها هم‌اندازه باشد.
به‌جای بادام پسته بریزید
انارهای قرمز در کنار پسته‌های سبز‌رنگ ترکیب خوش‌رنگ و اشتهاآوری را برای شکلات‌های شما ایجاد می‌کنند. اگر تمایل دارید در این دستور به‌جای بادام، از پسته یا سایر مغز دانه‌ها کمک بگیرید.
با شکلات سفید هم خوشمزه می‌شود
پیشنهاد خوشمزه دیگر این است که از شکلات تخته‌ای سفید استفاده کنید.

شکلات دورنگ درست کنید
اگر فکر می‌کنید که ممکن است مهمان‌های شما شکلات سفید را نپسندند آن را با شکلات تخته‌ای سیاه ترکیب کنید. البته موقع ترکیب، شکلات‌ها را زیاد هم نزنید تا رگه‌هایی از شکلات‌های سفید و سیاه مشخص باشند.

 

 

منبع: نی نی سایت

آموزش پخت شیرینی زبان خانگی برای عید نوروز:

امروز در بخش آشپزی از مجله خوندنیا تصمیم گرفتیم که آموزش طرز تهیه شیرینی زبان خانگی را براتون بزاریم

که بسیار خوشمزه است و جزء شیرینی های خشک محسوب می شود

و ماندگاری آن بالا است به همین دلیل طرفدارای زیادی دارد

از طرفی به راحتی در خانه آماده می شود

و معمولا در مهمانی ها و دید بازدید عیدنوروز از این نوع شیرینی در کنار شیرنی های دیگر مثه نخودچی ، نان پنجره ای و… پذیرایی می شود.

اگر شما از عاشقان پخت کیک و شیرینی هستید

و قصد تهیه شیرینی زبان خوشمزه و خانگی را دارید.

باید بدانید که راز داشتن یک شیرینی زبان ترد با شکلی زیبا به طوری که خمیر خوب پف کرده و همچنین یکدست باقی بماند.

 

مواد لازم برای شیرینی زبان خانگی:

آرد سفید قنادی :۳۰۰ گرم

کره:۱۵۰ گرم

تخم مرغ :یک عدد

روغن مایع :یک قاشق سوپخوری

جوهرلیمو: ۱/۲ قاشق چایخوری

وانیل :۱/۲ قاشق چایخوری

نمک :یک قاشق چایخوری

آب خنک:یک فنجان


طرز تهیه شیرینی زبان خانگی:

ابتدا در ظرفی تخم مرغ ، جوهر لیمو ، روغن مایع ، آب و نمک را با هم مخلوط کنید و هم بزنید.

کاسه بزرگ دیگری را انتخاب کنید و آرد را داخل آن بریزید و وسط آرد را گود کنید.

سپس مخلوط تخم مرغ رابه آرد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یک دستی و نرمی به وجود بیاید.

خمیر به عمل آمده را یک ساعت استراحت دهید تا حجم آن تغییر کند.

بعد از جا افتادن خمیر ، روی میز کار یا سطح صافی ،مقداری آرد بپاشید

و خمیر را روی آن به شکل مربع پهن کنید.

قطر خمیر نباید بیشتر از۲ سانتی متر باشد.

سپس کره را در میان خمیر قرار دهید

و خمیر را از چهار طرف روی کره بپوشانید.

بعد آرام آرام  به وسیله  وردنه روی خمیر ضربه بزنید. تا کره وسط خمیر کاملا نرم شود.

خمیر بدست آمده را به قطر یک سانتی متر باز کنید و بعد آن را به شش لا، تا بزنید.

خمیر تا شده را ۲۰ دقیقه ای در جای خنک و یا در یخچال قرار دهید تا کمی خودش را بگیرد

و بعد مجدداً آن را به ضخامت یک سانتی متر پهن کنید.

برعکس دفعه قبل اینبار ، عرض خمیر را شش لا ، تا بزنید.

و دوباره آن را به مدت ۲۰ دقیقه در جای خنکی قرار دهید.

این کار را ۶ بار تکرار کنید و هر بار خمیر را باز کنید و  شش لا تا بزنید.

دقت کنید هر بار که این کار را انجام دادید، با برس آرد اضافه روی خمیر را کنار بزنید.
 در مرحله آخر خمیر را به ضخامت یک سانتی متر پهن کنید

و با آن شیرینی مورد نظرتان را درست کنید.

با این خمیر میتوانید شیرینی هایی مثل شیرینی پاپیونی، نان خامه ای ، زبان، ناپلئونی ،قیفی و ولوان را تهیه کنید.

برای تهیه شیرینی زبان خمیرهزارلا آماده شده را به ضخامت یک  یا یک و نیم سانتی متر و به  شکل مربع یا مستطیل باز کرده و با قالب  مخصوص شیرینی زبان ، خمیر را قالب می زنیم .

سپس با نوک کارد تیزی از طول وسط خمیر را یک برش ۲ سانتی می زنیم.

خمیر ها را داخل سینی که با کاغذ روغنی پوشانده شده با فاصله کم میچینیم .

بعد سطح روی آن را مخلوط شربت کارامل و تخم مرغ بمالید و در وسط پنجره فر گرم شده

با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ دقیقه قرار میدهیم تا نان ها کاملا پف کنند.

سپس حرارت فر را به درجه ۱۷۰ برسانید و اجازه دهید تا شیرینی ها به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر بپزند.

وقتی شیرینی ها را از داخل فر بیرون آوردید میتوانید روی آن شربت کارامل یا عسل بمالید و با کنجد ، پودر پسته ، پودر نارگیل و یا گل سرخ تزدین کنید.

 

مواد لازم برای تهیه شربت شیرینی زبان:

عسل ۴ ق غذا خوری

شکر ۱ ق غذا خوری

گلاب ۱ ق غذا خوری

آب ۴ ق غذا خوری

 

برای تهیه شربت کارامل شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم قرار می دهیم

عسل را اضافه کنید هم بزنید تا دانه های شکر حل شود

در انتها گلاب را افزوده و کنار می گذاریم تا شربت خنک شود.

 

نکات تکمیلی برای درست کردن شیرینی زبان ترد و خوشمزه:

    برای درست کردن خمیر هزارلاباید درجه حرارت محل کار خنک باشد. چرا که گرمای محیط باعث آب شدن کره و خراب شدن خمیر می شود.
    اگر خمیر به شکل لایه لایه در نیامده باشد ، یا کره ای که در داخل خمیر قرار داده اید کم بوده است و یا خمیر بیش از حد معمول باز و بسته و نازک شده است.و یا ممکن است درجه حرارت فر کم بوده باشد .
    آگر بیش از حد در هنگام پهن کردن خمیر ، آرد روی سطح کار بریزید ، خمیر در هنگام تا زدن سفت میشود.
    باید سطح خمیر قبل از قالب زدن کاملاً صاف شده و دارای ضخامتی یکسان باشد.
    سعی کنید از خمیر هایی که از لابه به لای محل قالب زدن باقی می ماند را مجددا جمع نکنید و وردنه نزنید چون این خمیر مناسب نیست و باعث ترک خوردن خمیر میشود.
    در هنگام قالب زدن از قالب هایی استفاده کنید که لبه های آنها تیز باشد و به آسانی قابلیت برش داشته باشد.
    خمیر را می توانید داخل نایلون به مدت سه روز در یخچال و یا زمان طولانی تر در فریزر نگهداری کنید.
    اگرشیرینی پس از پختن به یک طرف خم شد ، یعنی اندازه خمیر متوازن نبوده و یک قسمت آن کلفت و قسمتی دیگر آن نازک باز شده است. و یا خمیر قبل و بعد از قالب زدن مدتی در جای گرم بوده است
    اگر شیرینی ما بعد از پختن و خارج کردن از فر کوچک بوده است:یعنی استراحت خمیر به اندازهٔ کافی نبوده ویا سینی فر بیش از اندازه چرب شده است.
    ورز دادن زیاد خمیر باعث میشود تا خمیر سفت شود و هنگام پهن کردن به سختی شکل بگیرد.
    اگر از طعم کره در شیرینی خوشتان نمی آید میتوانید روغن صاف قنادی را جایگزین کره کنید. با این تفاوت که در کره مقداری دوغ وجود دارد که باید از روغ کمتری استفاده شود، مثلا بجای ۱۰۰ گرم کره باید ۸۰ گرم روغن جایگزین کرد.
    خمیر هزارلا را به راحتی میتوانید از سوپر مارکت ها نیز تهیه کنید.

 

شیرینی زبان جزو کیک و شیرینی – شیرینی خشک میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲ ساعت و و ۲۰دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰دقیقه میباشد .

شیرینی زبان را می توانید در وعده دسر – سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .

 

 

منبع: خوندنیا

استیک در سراسر دنیا، تنوع و طرفداران زیادی دارد و یک غذای جهانی است. یکی از استیک هایی که بسیار خوشمزه هم هست، استیک مرغ است که امروز قصد داریم آن را با سس قارچ ایتالیایی آموزش دهیم.

تهیه این غذا زمان زیادی را از شما نمی گیرد.

 

مواد لازم برای سس قارچ:


سیر    ۲ حبه
شیر    ۱ لیوان
قارچ بزرگ    ۴ عدد
کره    ۲ قاشق غذاخوری
آرد گندم    ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و آویشن    به اندازه کافی

طرز تهیه سس قارچ:

    برای تهیه سس قارچ ابتدا قارچ ها را به صورت ورقه ای متوسط خرد کنید.
    سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و قارچ ها را با حرارت بالا کمی تفت دهید تا آب نیندازند.
    پس از دو دقیقه ۱ قاشق غذاخوری کره اضافه کنید و کمی تفت دهید تا قارچ ها نرم شوند.
    در مرحله بعدی قارچ ها را از تابه خارج کنید.
    سپس سیرها را با رنده ریز رنده کنید و به تابه اضافه کنید.
    باقیمانده کره را به تابه اضافه کنید و سیرها را خوب تفت دهید تا نرم شوند.
    در ادامه آرد سفید را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
    در مرحله بعدی شیر را به تابه اضافه کنید و به طور منظم هم بزنید تا شیر به جوش بیاید و سس کم کم غلیظ شود.
    پس از اینکه سس کمی غلیظ شد، نمک، فلفل سیاه و آویشن را اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید.
    در پایان قارچ ها را اضافه کنید و بگذارید سس کاملا غلیظ شود.

 

مواد لازم استیک مرغ برای 4 نفر:


کره    ۵۰ گرم
سینه مرغ کامل    ۲ عدد
پودر سیر    نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه    به اندازه کافی

 

طرز تهیه استیک مرغ:

    برای تهیه استیک مرغ ابتدا کره را از یخچال خارج می کنیم و اجازه می دهیم تا در دمای محیط نرم شود.
    بعد اگر سینه ها استخوان داشتند، آنها را گوشت جدا می کنیم و سپس سینه ها را روی تخته آشپزخانه می گذاریم و از عرض آنها را با چاقو برش می زنیم.
    دقت کنید که قطر آن ها ۱ سانتی متر باشد چون کمتر بودن آنها باعث از هم واشدن گوشت می شود و شما یک استیک زیبا نخواهید داشت.
    سینه مرغ های برش خورده را داخل پلاستیک می گذاریم؛ سینه ها را باید صاف صاف در پلاستیک قرار بدهیم و با بیفت کوب روی آن ها را می کوبیم و ذکر این مورد حائز اهمیت است که جوری می زنیم که به بافت سینه مرغ ها آسیبی وارد نشود.
    با پشت کارد آشپزخانه هم می توانید این کار را انجام دهید؛ این کار را تا جایی انجام می دهیم که گوشت ها پهن و یک دست شوند.
    سپس روی سینه های مرغ نمک، فلفل سیاه و پودر سیر می پاشیم و قلمو آشپزخانه را به کره می زنیم و روی سینه ها می کشیم تا با کره کاملا آغشته شوند.
    اگر زمان کافی داشتیم به مدت ۱ ساعت سینه ها را در ظرف قرار می دهیم و درب آن را می گذاریم و داخل یخچال می گذاریم؛ در غیر این صورت سینه ها را همان لحظه سرخ می کنیم.
    تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا داغ شود.
    سپس سینه ها را داخل آن می گذاریم تا گریل شوند.
    زمانی که یک سمت سینه ها گریل شد، آنها را به آرامی بر می گردانیم تا طرف دیگر آنها نیز گریل شوند.
    در پایان پس از اینکه استیک ها به طور کامل آماده شدند، آنها را در بشقاب می گذاریم و با سس قارچ تزیین و سرو می کنیم.
    در کنار استیک مرغ می توانید از سبزیجات سرخ شده، سیب زمینی سرخ کرده و پوره سیب زمینی هم استفاده کنید.

نوش جان.😋

نکات مهم «طرز تهیه استیک مرغ خوشمزه با سس قارچ ایتالیایی ویژه»:

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر استیک مرغ تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری استیک مرغ تهیه کنید، کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

 

 

منبع: آلامتو

طریقه پخت حلیم

مرضیه سالاری مرضیه سالاری مرضیه سالاری · 1400/9/10 14:15 ·

حلیم یکی از غذاهای بسیار محبوب و لذیذ ایرانی هاست که ً غذایی کامل محسوب می‌شود ولی برای صبحانه آن را در نظر می گیرند. بنابراین اگر در نظر داشته باشید که یک صبحانه مفصل میل کنید حلیم یکی از بهترین گزینه‌ها برای شما خواهد بود.

البته همانطور که گفتیم برای نذری هم حلیم را تهیه می‌کنند. با اینکه حلیم دستور پخت سختی ندارد اما بعضی ها قادر به پختن آن نیستند و عده اندکی هستند که می‌توانند این غذا را خیلی خوشمزه و لذیذ تهیه کنند زیرا پختن حلیم فوت و فن هایی دارد که باید با آن آشنا باشید تا غذا را به بهترین نحوه تهیه کنید و برای وعده صبحانه یا نذری ماه محرم یا به عنوان افطاری در ماه مبارک رمضان تهیه کنید.

بهتر است برای درست کردن حلیم از گوشت قرمز گوسفندی یا گوشت بوقلمون استفاده کنید. البته بعضی از افراد علاقه دارند که داخل حلیم از گوشت مرغ استفاده کنند که البته این مورد در طعم آن تأثیرگذار خواهد بود.

 

در ادامه مواد لازم برای تهیه حلیم را مشاهده می‌کنید و باید در نظر داشته باشید نسبت های بین مواد اولیه به صورت هدفدار تعیین شده و اگر بخواهید مقدار هر کدام از آنها را تغییر دهید باید به همان نسبت میزان سایر مواد اولیه را هم تغییر دهید.

مواد لازم برای تهیه حلیم:

    گندم پوست کنده : 500 گرم
    گوشت : 250گرم
    پیاز: یک عدد متوسط
    آب : به مقدار لازم
    نمک : به مقدار خیلی کم
    روغن حیوانی یا کره آب شده : به مقدار لازم
     شکر و دارچین :  به مقدار لازم برای تزیینات
    کنجددر صورت دلخواه :مقداری برای تزئین

 
دستور پخت حلیم:

در اولین مرحله برای تهیه حلیم باید گندم های پوست کنده را بخیسانید. حدود 12 ساعت باید گندم ها در خیس بمانند. پس از این مدت باید آب گندم ها را خالی کنید و با حدود 18 لیوان آب درون یک قابلمه بزرگ بریزید تا بجوشد. وقتی که می جوشد کفی که روی ظرف جمع می‌شود را بگیرید تا حلیم شما تیره نشود. بعد از اینکه آب جوش آمد شعله را کمتر کنید و در قابلمه را بگذارید تا به خوبی گندم ها بپزند ‌.

در همین فاصله باید یک عدد پیاز خرد شده را با گوشت و دو لیوان آب داخل یک قابلمه بریزید و روی شعله گاز بگذارید تا بپزد.

وقتی که آب جوشید حرارت را کمتر کنید تا کاملاً مغز پخت شود. حدود سه ساعت زمان برای پختن گوشت نیاز است. وقتی که نیم پز شد بهتر است کمی نمک به آن اضافه کنید تا طعم بگیرد.

موقعی که گندم در حال پختن است گاهی آن را هم بزنید که ته نگیرد و بعد از این که 4 ساعت گذشت آن را از روی شعله گاز بردارید. وقتی که خنک تر شد با استفاده از گوشت کوب برقی یا مخلوط کن به خوبی آنها را له کنید که کاملاً پوره شود و یکدست و صاف باشد.

حالا باید گوشتی که پخته شده را هم به صورت ریش ریش در بیاورید و آب آن را از صافی رد کرده و با گوشت درون گندم‌ هایی که له کرده اید بریزید و بازهم حدود 15 دقیقه با استفاده از گوشت کوب همه محتویات را با هم بکوبید.

اکنون کمی هم نمک داخل آن ریخته و نیم ساعت روی شعله گاز بگذارید تا به صورت ملایم بپزد. وقتی که به غلظت مناسب رسید و کش دار شد از روی گاز بردارید و در ظرف دلخواه سرو کرده و برای تزیین آن از مقداری کره آب شده و روغن حیوانی و همچنین شکر و کنجد و دارچین استفاده کنید.

 

 

فوت و فن های پختن حلیم گندم خوشمزه خانگی:

حلیم سرشار از مواد مغذی است زیرا پایه اصلی پختن این غذا گوشت و گندم است که بسیار مقوی هستند و منبع غنی از آهن، منیزیم، روی و نیاسین می باشد.

در صورتی که از گندم سبوس‌دار استفاده کنید بیماری‌های گوارشی شما هم درمان خواهد شد.

برای اینکه حلیم زودتر بپزد می توانید از بلغور گندم استفاده کنید.

استفاده از شکر برای حلیم اختیاری است بعضی از افراد دوست دارند بانمک میل کنند و بعضی ها با شکر و تعیین کننده آن سلیقه افراد مصرف کننده می باشد.

محتویات حلیم را حتماً با استفاده از غذاساز و مخلوط کن یا گوشت کوب برقی له کنید تا کاملا صاف و یکدست باشد.

برای اینکه حلیم کشدار تر باشد باید آن را بیشتر بکوبید و گوشت دنده گوسفند تازه و استخوان در کنار گوشت سردست و سر سینه برای طعم حلیم بسیار مناسب است و بیشتر کش می‌آید.

نباید گوشت حلیم را خورد کنید چون باعث می‌شود که رشته‌های آن کوتاه شود و کش نیاید
یکی از فوت و فن های مهم برای پختن حلیم این است که به آن شیر اضافه کنید. وقتی که گندم و گوشت جا افتاد و هنوز روی شعله گاز است می‌توانید مقداری شیر هم به آن اضافه کنید و هم بزنید.

هرچه مدت زمان بیشتری حلیم روی گاز بماند و با شعله کم برای مدت طولانی بپزد، طعم بهتری پیدا می‌کند و ظاهر آن هم جذاب تر خواهد شد.

هر چه میزان گندم بیشتر باشد زمان پخت حلیم هم بیشتر خواهد بود و اگر گندم با پوست داشتید بعد از اینکه پخت نپباید آن را از صافی رد کنید که همه پوست گرفته شود
اگر می خواهید حلیم رژیمی باشد شکر و کره را کنار گذاشته و به جای آن از عسل استفاده کنید.

برای مقوی تر شدن حلیم هم می توانید 2 قاشق غذاخوری کنجد خام بعد از پخت حلیم به آن اضافه کنید تا مقوی تر باشد.

تقریباً 5 ساعت برای پختن کامل حلیم زمان نیاز است و هر چه این زمان بیشتر باشد خوشمزه تر می شود.

اگر حلیم را با مرغ پختید باید زمان کمتری برای پخت آن بگذارید.

مواد اولیه ای که برای پختن حلیم به آن اشاره کردیم برای 6 نفر مناسب بود و در صورتی که بخواهید آن را برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر تهیه کنید باید با رعایت نسبت ها مقدار مواد اولیه را تغییر دهید.

 

منبع: آف دکور پلاس

 

سیب زمینی پنیری یک پیش غذای فوق العاده می باشد که در کنار دیگر غذاهای فست فودی سرو می شود برای آموزش تهیه “سیب زمینی پنیری” با ما همراه باشید.

سیب زمینی پنیری به سبک رستورانی یکی از پش غذاهای معروف دنیا می باشد که در تمام فست فودی ها تهیه می شود و شما می توانید به سادگی سیب زمینی پنیری خانگی خوشمزه را تهیه کنید.

 

مواد لازم سیب زمینی پنیری رستورانی:

مقدار مواد اولیه برای 2 نفر مناسب می باشد و برای تعداد نفرات بیشتر مواد اولیه را به تناسب زیاد کنید.
مواد لازم برای 2 نفر

 سیب زمینی     2 عدد
پنیر پیتزا یا چدار    

 200 گرم
 روغن سرخ کردنی     به میزان لازم
 آویشن     1/4 قاشق غذاخوری
 نمک     به میزان لازم
 فلفل سیاه     به میزان لازم
 فلفل دلمه ای،قارچ و ذرت     دلخواه
 

طرز تهیه سیب زمینی پنیری رستورانی:

 

مرحله اول

ابتدا سیب زمینی ها را به خوبی شسته و پوست آنها را می گیریم و به شکل خلالی درشت خرد می کنیم و سپس مقداری آب درون قابلمه ای ریخته و روی شعله قرار می دهیم و سپس سیب زمینی های خلال شده را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مقداری سیب زمینی ها درون آب بپزد و به صورت نیم پز در بیاید.

مرحله دوم

وقتی احساس کردیم سیب زمینی ها نیم پز شده آنها را آبکش کرده و روی دستمال تمیز و خشک قرار می دهیم تا آب آنها کاملا گرفته شود.

مرحله سوم

در این مرحله تابه ای را روی شعله با حرارت بالا قرار دهید و به اندازه کافی روغن ریخته و مقداری فلفل سیاه، نمک و آویشن را اضافه می کنیم و سپس سیب زمینی های خشک شده را اضافه می کنیم تا به خوبی سرخ شود و وقتی سرخ شد آن را خارج کرده و روی توری فلزی یا دستمال حوله ای گذاشته تا روغن اضافی آن به خوبی خارج شود.

مرحله چهارم

سپس سیب زمینی های سرخ شده را درون سینی فر قرار می دهیم و پنیر پیتزا را روی آن می ریزیم و سپس مقداری آویش و در صورت دلخواه با قارچ، فلفل دلمه ای و ذرت تزیین می کنیم و در آخر سینی را درون فر که 15 دقیقه قبل با دمای 180 درجه روشن شده قرار می دهیم .

مرحله پنجم

تقریبا 20 دقیقه زمان برای آب شدن پنیر کافی است و وقتی روی پنیر طلایی شد آن را از فر خارج کنید و به همراه سس گوجه، سس سیر و یا هر سس دلخواه نوش جان کنید.😊

 

 

نکات تکمیلی در مورد سیب زمینی پنیری:

    سیب زمینی پنیری جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25دقیقه میباشد .
    سیب زمینی پنیری را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

 

منبع: نمناک