کباب مرغ |طرز تهیه “کباب مرغ”، افطاری تبریزی ها

کباب را باید د ر آذربایجان خورد، با آن مزه های ناب و منحصر به فرد ش. اگر طرفد ار کباب های آذربایجان هستید، این “کباب مرغ” هم حتما می تواند شما را راضی کند.
مواد لازم برای کباب مرغ، افطاری تبریزی ها:
سینه مرغ : 2 عدد
سیر :2 حبه
پیاز :1 عد د
گشنیز و یا ریحان یا جعفری خرد شد ه :1 ق س
نمک و فلفل سیاه :به مقدار کافی
پود ر نان :1 ق س
طرز تهیه کباب مرغ، افطاری تبریزی ها:
سینه مرغ را 2 بار چرخ کنید. سیر و پیاز را رنده کنید و آب آنها را کاملا با فشار دست بگیرید .
سپس سینه مرغ چرخ شده را با پیاز و سیر رنده شده خوب مخلوط کنید و با دست چنگ بزنید.
پودر نان و گشنیز خرد شده را هم به مخلوط پیاز و مرغ اضافه کنید و همچنان ورز بدهید تا مواد خوب جذب هم شوند.
بعد از اینکه مایه کباب به خورد هم رفتند آنها را در یک ظرف ریخته و سر آن را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کنند.
بعد از 2 ساعت کباب پز یا زغال را آماده کنید و مایه کباب را به سیخ بکشید و کباب کنید
نکات تکمیلی در مورد کباب مرغ:
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کباب مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک