قورمه گوشت گوسفندی، لذیذ و آسان

مرضیه سالاری مرضیه سالاری مرضیه سالاری · 1400/7/3 09:25 · خواندن 2 دقیقه

 قورمه گوشت که هم با گوسفندی و هم گوساله تهیه می‌شود یک غذای خوشمزه و ساده و بی نهایت عالی است که طرز تهیه آسانی دارد. قورمه گوشت گوسفندی را می‌توانید همراه برنج زعفرانی یا رشته پلو ساده تهیه کنید و میل کنید.

مواد لازم برای تهیه قورمه گوشت گوسفندی:

  • گوشت گوسفندی ۶۰۰ گرم
  • دنبه خرد شده ۱۰۰ گرم
  • پیاز ۲ عدد
  • آب ۲ پیمانه
  • برگ بو یک عدد
  • چوپ دارچین یک عدد
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه قورمه گوشت گوسفندی با دنبه:

مرحله اول: جوشاندن گوشت

ابتدا گوشت گوسفندی مورد نظر را به اندازه قورمه‌ای خرد کنید. می‌توانید از گوشت با استخوان و یا بدون استخوان استفاده کنید. سپس داخل یک قابلمه بزرگ چدن یا مس آب ریخته تا به جوش بیاید و بعد از جوش آمدن گوشت‌ها و دنبه‌ها را اضافه کنید. کف روی گوشت را بگیرید.

مرحله دوم: افزودن پیاز

در ادامه صبر کنید تا مجدد به جوش بیاید در همین حین پیازها را پوست کنده و ۴ قاچ کنید و یا به اندازه دلخواه خرد کنید. سپس به همراه برگ بو، چوب دارچین و فلفل سیاه و زردچوبه به ظرف اضافه کنید و درب قابلمه را دمکنی قرار دهید و بگذارید با حرارت ملایم پخته شود.

مرحله سوم: پخت گوشت

بعد از حدود ۲ ساعت از زمان پخت، گوشت پخته شده و آب می‌اندازد. گوشت را هم بزنید و برگ دارچین و برگ بو را از قورمه گوشت جدا کنید و اگر آب غذا تمام شده بود کمی آب اضافه کنید.

مرحله چهارم: تهیه قورمه گوشت گوسفندی

بگذارید تا گوشت و پیاز کاملا غلیظ و کم آب شوند. در انتها باید نمک قورمه گوشت را اندازه کنید و بگذارید تا گوشت کاملا با حرارت کم سرخ و پخته شود و با آن دنبه‌هایی که اضافه کردید شروع به روغن انداختن کند. سپس کنار پلو یا به همراه نان و سبزی میل کنید. نوش‌جان!

نکات کلیدی در تهیه قورمه گوشت با دنبه:

  • افزودن دنبه دلخواه است و اگر طعم و مزه آن را دوست ندارید می‌توانید حذف کنید.
  • بهتر است آب کمتری بریزید و بگذارید تا گوشت خودش آب انداخته و پخته شود.
  • می‌توانید پیازها را به صورت خلالی یا نگینی نیز اضافه کنید.

 

منبع: مجله دلتا