بستنی سنتی در برخی مناطق با نام بستنی اکبرمشتی هم شناخته می‌شود. اکبرمشتی نخستین بستنی‌فروش ایران بوده است که آوازه بستنی‌هایش تا پاریس و لس‌آنجلس هم رفته است. در این دستور تهیه‌، برای درست‌کردن بستنی نیازی به دستگاه نخواهید داشت؛ چون از بستنی وانیلی آماده استفاده می‌کنیم. این در حالی است که اصالت و طعم اصلی بستنی سنتی اکبرمشتی در پایان کار حفظ خواهد شد.

مواد لازم:
۱٫۵ لیتر بستنی وانیلی؛
– یک‌چهارم قاشق سوپ‌خوری زعفرانِ پودرشده؛
– ۱ قاشق سوپ‌خوری آب داغ؛
– ۱ قاشق سوپ‌خوری گلاب؛
– نصف فنجان پسته خردشده.

 

مناسب برای ۶ نفر (هر نفر ۱ فنجان بستنی سنتی)
زمان آماده‌سازی: ۱۰ دقیقه
کل زمان موردنیاز برای تهیه بستنی سنتی: ۶ ساعت و ۱۰ دقیقه

 

طرز تهیه بستنی سنتی با زعفران و پسته:

1-بستنی وانیلی را ۱۰ دقیقه در دمای اتاق بگذارید تا نرم شود؛

2-زعفران را همراه با آب داغ در کاسه‌ای کوچک بریزید؛

3-زعفران و آب را همراه با پسته‌ها به بستنیِ نرم‌شده اضافه کنید و هم بزنید تا خوب باهم ترکیب شوند؛

4-بستنی را در ظرف دیگری بریزید و آن را به‌مدت ۶ ساعت در فریزر بگذارید.

نکات:
1- هنگام خردکردن پسته‌ها مراقب باشید اندازه آنها نباید خیلی ریز شود. همین که اندکی پسته‌ها را بکوبید کافی است.
2- برای خوردن بستنی سنتی دو راه پیش رو دارید: آن را در فنجان بریزید و نوش جان کنید یا آنکه بستنی را بین دو ویفر یا بیسکوییت بگذارید و شکل دیگری به این دسر خوش‌مزه دهید.

 

منبع: چطور