سوهان عسلی کنجدی

مرضیه سالاری مرضیه سالاری مرضیه سالاری · 1400/7/10 07:56 · خواندن 1 دقیقه

شما می‌توانید در جای‌جای ایران دسر‌های خوشمزه‌ای پیدا کنید؛ از مربا‌های تبریز تا حلواکشی جنوب. در مرکز ایران، از قم گرفته تا اصفهان و شیراز، سوهان عسلی کنجدی یکی از دسر‌های محبوب است. این دسر ساده بدون شیر جزو دسر‌های ساده و سریع بدون فر محسوب می‌شود که شما می‌توانید به‌راحتی و با صرف زمان کمی آن را تهیه کنید.

مواد لازم:
- کنجد                       یک‌ونیم پیمانه
- شکر                        یک پیمانه
- عسل                       سه قاشق غذاخوری
- روغن                      دو قاشق غذاخوری
- زعفران حل‌شده        یک قاشق

طرز تهیه:
شکر و عسل و روغن را در یک ظرف مناسب حرارت دهید و هم بزنید که طلایی‌رنگ شود. زعفران را اضافه کنید و هم بزنید.

کنجد را اضافه کنید و هم بزنید که رنگ طلایی بگیرد. یک سینی را چرب کنید و روی حرارت بگذارید که داغ شود و سوهان را روی آن بریزید. سینی باید به‌قدری داغ باشد که سوهان به‌سرعتت ببندد و ترد شود.

 

منبع: تبیان