شیرینی شکلاتی آلمانی

مرضیه سالاری · 08:03 1400/07/10

آشپزی آلمانی، مانند آشپزی اقوام دیگر، خصوصیات خودش را دارد و ازجمله‌ی آن‌ها سادگی است. طرز تهیه همین دسر ساده و سریع بدون فر، یعنی شیرینی شکلاتی آلمانی، همین خصوصیت را نشان می‌دهد.

مواد لازم:
- بیسکوییت پتی‌بور                ۱۰۰ گرم
- تخم‌مرغ                     یک عدد
- گردوی خردشده           ۲۰ گرم
- شکر                      یک‌دوم پیمانه
- پورکاکائو               دو قاشق

طرز تهیه:
کره و پودر کاکائو را روی حرات بگذارید، آن‌قدر که کره آب شود. تخم‌مرغ و شکر را اضافه کنید و به‌سرعت هم بزنید که شکر حل شود. نباید اجازه دهید سفیده تخم‌مرغ ببندد و پخته شود.

بیسکوییت‌ها را خرد کنید؛ به‌صورتی‌که پودر شود. مواد را از روی شعله بردارید و پودر بیسکوییت و گردو را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مواد را داخل ظرف مناسب دهید و روی آن را با پودر کاکائو و گردو کنید. برای دو ساعت آن را داخل فریزر قرار دهید.
بعد از دو ساعت دسر آماده است و می‌توانید آن را برش بزنید.

 

منبع: تبیان