ترشی بادمجان شکم پر

ترشی بادمجان شکم پر، یکی از انواع ترشی های خوشمزه و معروف می باشد. طرز تهیه این ترشی بسیار ساده بوده و می توانید در تمام فصول آماده کنید. این ترشی معروف با انواع روش ها و مواد اولیه متفاوتی تهیه می شود،ترشی بادمجان شکم پر جدا از طعم عالی و دلچسبش، ظاهر و سبک متفاوتی نیز از دیگر ترشی های خانگی دارد. ترکیب و میکس مواد میانی که باید در داخل بادمجان ها قرار گیرد، تفاوت این ترشی را نیز بیشتر کرده است. زمان تقریبی برای آماده شدن این ترشی عالی و پرطرفدار حدود ۱۵ روز می باشد.
مواد لازم:
- بادمجان: ۵ عدد
- سیر: ۵ حبه
- سبزی(مرزه، ترخون خرد شده): ۱ پیمانه
- سرکه: به میزان لازم
- نمک: ۱ قاشق مرباخوری
- زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
- تخم گشنیز: ۱ قاشق چایخوری
مراحل:
- گام 1
بادمجان ها را در یک قابلمه مناسب بریزید و با کمی آب و نمک بر روی حرارت ملایم بگذارید.
- گام 2
بعد از نیم ساعت و پختن آنها را آبکش کنید و بگذارید تا آب آن گرفته شود.
- گام 3
سپس از یک طرف وسط بادمجان ها را یک برش بزنید و بازش کنید.
- گام 4
در یک ظرف سبزیهای خرد شده، سیرهای خرد شده، تخم گشنیز، نمک و زردچوبه را مخلوط کنید.
- گام 5
شکم بادمجان ها را با سبزی و سیر پر کنید.
- گام 6
بادمجان ها را در یک ظرف بچینید و سرکه و نمک بر روی انها بریزید.
- گام 7