ترشی بادمجان شکم پر

مرضیه سالاری مرضیه سالاری مرضیه سالاری · 1400/7/20 09:27 · خواندن 1 دقیقه

ترشی بادمجان شکم پر، یکی از انواع ترشی های خوشمزه و معروف می باشد. طرز تهیه این ترشی بسیار ساده بوده و می توانید در تمام فصول آماده کنید. این ترشی معروف با انواع روش ها و مواد اولیه متفاوتی تهیه می شود،ترشی بادمجان شکم پر جدا از طعم عالی و دلچسبش، ظاهر و سبک متفاوتی نیز از دیگر ترشی های خانگی دارد. ترکیب و میکس مواد میانی که باید در داخل بادمجان ها قرار گیرد، تفاوت این ترشی را نیز بیشتر کرده است. زمان تقریبی برای آماده شدن این ترشی عالی و پرطرفدار حدود ۱۵ روز می باشد.

مواد لازم:

  • بادمجان: ۵ عدد
  • سیر: ۵ حبه
  • سبزی(مرزه، ترخون خرد شده): ۱ پیمانه
  • سرکه: به میزان لازم
  • نمک: ۱ قاشق مرباخوری
  • زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
  • تخم گشنیز: ۱ قاشق چایخوری

مراحل:

  • گام 1

    بادمجان ها را در یک قابلمه مناسب بریزید و با کمی آب و نمک بر روی حرارت ملایم بگذارید.

  • گام 2

    بعد از نیم ساعت و پختن آنها را آبکش کنید و بگذارید تا آب آن گرفته شود.

  • گام 3

    سپس از یک طرف وسط بادمجان ها را یک برش بزنید و بازش کنید.

  • گام 4

    در یک ظرف سبزی‌های خرد شده، سیرهای خرد شده، تخم گشنیز، نمک و زردچوبه را مخلوط ‌کنید.

  • گام 5

    شکم بادمجان‌ ها را با سبزی و سیر پر ‌کنید.

  • گام 6

    بادمجان ‌ها را در یک ظرف بچینید و سرکه و نمک بر روی انها بریزید.

  • گام 7

    ظرف را در جای خنک بگذارید و بعد از پانزده الی بیست روز ترشی آماده است.

     

    منبع: غذالند