طرز تهیه رولت گوشت مجلسی

مرضیه سالاری مرضیه سالاری مرضیه سالاری · 1400/7/21 08:37 · خواندن 2 دقیقه

طرز تهیه رولت گوشت مجلسی – خامه اولین طعمی نیست که وقتی به فکر ساخت رولت هستیم به ذهن خطور می‌کند. وقتی اسم رولت برده می‌شود فکر ما به سمت دسر چرب و خوشمزه می‌رود. خوب، افق دید خود را گسترش دهید، زیرا این تنها راه درست‌کردن یک رولت هیجان‌انگیز نیست! رولت گوشت مجلسی یک دستورالعمل کاملاً خاص که معمولاً در خانواده برای مهمانی‌ها یا مراسم سرو می‌شود. به‌هرحال این غذا برای مهمانی بی‌نظیر، دلپذیر و عالی است!

غذاهای مخصوص مثل اینها ممکنه شما را کمی به‌خاطر مراحل ساخت رولت بترساند. اما این دستورالعمل آن‌قدرها که به نظر می‌رسد پردردسر یا پیچیده نیست و کاملاً ارزشش را دارد. عطروطعم استثنایی داشته و به‌سرعت در بین مهمانانتان طرف‌دار پیدا می‌کند.

مواد موردنیاز رولت گوشت مجلسی:

  • گوشت چرخ‌کرده ۳۰۰ گرم
  • پیاز یک عدد بزرگ و یک عدد متوسط
  • جعفری خردشده نصف پیمانه
  • زرشک سه قاشق غذاخوری
  • رب دو قاشق غذاخوری
  • نمک، زردچوبه، فلفل قرمز، فلفل سیاه و پودر سیر به مقدار لازم

طرز تهیه رولت گوشت مجلسی:

۱-پیاز بزرگ را رنده کرده و آب پیاز را کاملا بگیرید.

۲-پیاز رنده شده را به گوشت چرخ‌کرده اضافه کرده و با نمک و ادویه‌ها گوشت را طعم‌دار کنید. ادویه‌های موردنیاز برای رولت گوشت شامل: زردچوبه، فلفل قرمز، فلفل سیاه و پودر سیر بوده که متناسب به ذائقه به مواد گوشتی اضافه کنید.

۳-مواد گوشتی را به‌خوبی ورز دهید تا کاملا حالت چسبندگی پیدا کند سپس در یخچال به مدت یک ساعت ورز دهید.

۴-یک پلاستیک فریزر را بازکرده و کمی پلاستیک را چرب کنید.

۵-گوشت را روی پلاستیک با ضخامت نیم سانتی‌متر به شکل مستطیل پهن کنید. سپس جعفری بعد زرشک را روی کل گوشت پخش کنید .

گوشت را به‌آرامی رول کرده (اصلا عجله نکنید) در آخر لبه‌ها را با چنگال فیکس کرده تا باز نشود.

۶-در تابه کمی روغن بریزید و رولت را از همه طرف سرخ کنید (با کفگیر برگردانید) تا رولت گوشت کمی منسجم شود.

۷-در تابه دوم پیاز متوسط را نگینی خردکرده و سرخ نمایید سپس کمی زردچوبه، فلفل قرمز و رب گوجه‌فرنگی افزوده و پیاز را تفت دهید.

۸-یک لیوان آب جوش به سس اضافه کنید وقتی سس شروع به قل زدن کرد روی رولت بریزید ویک ساعت با شعله خیلی کم اجازه داده تا رولت خوب طعم‌دار و مغز پخت شود.

۹-در این مرحله رولت گوشت مجلسی آماده سرو بوده و فقط کافی است تا رولت را در ظرف موردنظر قرار داده و با چاقوی تیز برش دهید.

تزیین رولت گوشت:

می‌توانید سیب‌زمینی را با رنده درشت به‌صورت رشته‌ای رنده و سپس سرخ کنید و در کنار رولت گوشت، پلو زعفرانی ایرانی سرو نمایید.

نکته کلیدی و رمز دستور:

نکته خیلی مهم که حتما باید توجه داشته باشید، ورز به‌اندازه و با قدرت مواد گوشت چرخ‌کرده است. تا حسابی گوشت حالت چسبنده پیدا کرده و حین پخت رولت گوشت از هم باز نشود.

 

منبع: یامی شف