کباب برنجی

مرضیه سالاری مرضیه سالاری مرضیه سالاری · 1400/7/24 08:20 · خواندن 1 دقیقه

مواد لازم:

گوشت: ۵۰۰ گرم
برنج: پیمانه
روغن: ۱ پیمانه
آرد: ۱ پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
پیاز: ۲ عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم

مراحل پخت:
۱. برنج را در کمی آب می‌پزیم و آن را با پیاز چرخ می‌کنیم.
۲. سپس گوشت چرخ کرده را با برنج و پیاز مخلوط کرده و هر دو را یک بار دیگر چرخ می‌کنیم.
۳. سپس تخم مرغ‌ها را در ظرفی می‌شکنیم و خوب هم می‌زنیم و همراه نمک و فلفل به مخلوط فوق می‌افزاییم.
۴. روی تخته‌ای صاف مقداری آرد می‌پاشیم و مخلوط به دست آمده را روی آن می‌گذاریم و مالش می‌دهیم.
۵. در آخر از این مواد قطعه قطعه بر می‌داریم و به شکل کباب در می‌آوریم و در روغن سرخ می‌کنیم.

نکات:
برای سرخ کردن بهتر است از روغن مخصوص سرخ کردن استفاده شود.
این غذا را با نان سرو کنید.

این غذا وعده مناسبی برای شام می‌باشد.

 

منبع: کاوالا