گراتن بادمجان و سیب زمینی

برای عاشقان پنیر پیتزا، این غذا تداعی کننده بهشت است. تهیه آن بسیار ساده، و نتیجه یک گراتن بسیار خوشمزه خواهد بود.
مواد لازم برای یک دیس:
- بادمجان دلمه ای 4 عدد
- سیب زمینی متوسط 4 عدد
- پنیر پیتزا به مقدار لازم
- گوشت چرخکرده 400 گرم
- رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل، زردچوبه، و آویشن به میزان لازم
- پیاز 1 عدد متوسط
- آرد 2 قاشق سوپخوری
- کره 20 گرم
- شیر 2 لیوان
طرز تهیه:
- بادمجانها را ورقه ورقه کنید. برای رفع تندی بادمجان،روی آن نمک بپاشید و بعد از 15 دقیقه با آب سرد آن را بشویید و خشک کنید. سپس بادمجانها را در روغن سرخ کنید.
- در ظرفی دیگر، پیازهای نگینی شده را سرخ کرده و سپس گوشت چرخکرده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. پس از آن، نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، و رب را به گوشت اضافه کرده، به خوبی هم بزنید و تفت دهید تا پخته شود.
- در یک ظرف جدید سس سفید را برای لایههای میانی گراتن تهیه کنید. کره را آب کرده و آرد را به آن اضافه کنید. مرتبا آرد را هم بزنید تا نسوزد. سپس شیر و مقداری نمک و فلفل را به محتویات ظرف اضافه کنید و با حرارت شعله خیلی کم هم بزنید تا مواد به خوبی و به صورت یکدست ترکیب شوند.
- از یک ظرف پیرکس برای مرحله آخر پختن گراتن استفاده کنید.
- داخل ظرف یک لایه بادمجان، یک لایه سس، یک لایه پنیر پیتزا، یک لایه سیب زمینی، یک لایه گوشت، و یک لایه پنیر پیتزا بچینید و به همین ظرف را تا بالا پر کنید. در آخر روی تمام مواد ظرف را با سس و پنیر بپوشانید.
- فر را تا دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و ظرف را به مدت حدود 30 دقیقه درون آن قرار دهید تا مواد به خوبی پخته و پنیر پیتزا آب شود.
منبع: مامان پز