طرز تهیه کیک هویج یخچالی

مرضیه سالاری مرضیه سالاری مرضیه سالاری · 1400/7/28 09:55 · خواندن 2 دقیقه

کیک هویج یخچالی یک کیک بسیار خوشمزه و ساده است که نیازی به پختن ندارد و می توانید به راحتی با استفاده از بیسکویت ساده آن را تهیه کنید.

مواد لازم کیک هویج یخچالی :

  • هویج                         ۵۰۰ گرم و آب ۳ لیوان
  • شکر                            ۱ لیوان
  • نشاسته ذرت                ۲/۵ ق غ
  • آب و پوست رنده شده ۱لیمو
  • کمی وانیل
  • مقداری گردوی خرد شده
  • بسکویت پتی بور           به میزان لازم

طرز تهیه کیک هویج یخچالی :

هویج را پوست کنده به قطعات کوچک خرد کرده با آب خوب میپزیم پس از پخت پوره کرده دوباره داخل همان اب با شکر وپوست لیمو و آب لیمو مخلوط کرده روی حرارت گذاشته نشاسته را با کمی آب حل کرده به مواد اضافه کرده مرتب هم میزنیم تا مواد غلیظ و کرم مانند شود میتوانیم در این قسمت کمی خامه یا کره هم به مواد اضافه کنیم در ظرف مستطیل یک ردیف بسکویت چیده از مواد که کمی خنک شده روی آن ریخته دوباره بسکویت چیده و مقداری مواد می ریزیم هربارکه مواد می ریزیم کمی گردوی خردشده روی مواد میپاشیم روی کار مواد ریخته و با چنگال روی انرا شکل میدهیم وکمی گردوی و یا پسته و یا نارگیل میپاشیم و حدود۳ ساعت در یخچال گذاشته سپس برش میزنیم و به همراه بستنی یا خامه زده شده سرو میکنیم

پژوهشگران از تاثیر مثبت خوردن هویج بر عملکرد مغز در دوران پیری خبر دادند. به گزارش سلامت نیوز به نقل از فاکس نیوز، پژوهشگران دریافته اند بتاکاروتن موجود در هویج حافظه را در دوران پیری تقویت می کند. بررسی این پژوهشگران نشان می دهد، مصرف یک روز در میان ۵۰
میلی گرم بتاکاروتن به مدت ۱۵ سال موجب افزایش قدرت حافظه و تاخیر در زوال عقل می شود.این بررسی حاکی است بتاکاروتن موجب کاهش یا از بین رفتن استرس اکسید کننده می شود که با پیر شدن انسان به سلولهای مغزی آسیب می زند.
سیب زمینی شیرینو زرد آلو نیز سرشار از بتاکاروتن هستند.

 

منبع: ایجیگا