خوراک لوبیا سبز یا راگو

مرضیه سالاری مرضیه سالاری مرضیه سالاری · 1400/8/3 10:13 · خواندن 2 دقیقه

مواد لازم :
پیاز خلالی‌ خردشده : یک عدد درشت
سیر خرد شده: دو حبه
گوشت گوسفند یا گوساله خورشی: ۴۵٠ گرم
لوبیاسبز خورد شده ۳ سانتی و تفت داده شده: ۴٠٠ گرم
سیب‌زمینی خردشده ٣ عدد ۵٠٠ گرم
هویج حلقه‌ای خردشده: ٣٠٠ گرم
رب گوجه‌فرنگی ٢ قاشق سوپ خوری
زعفران و فلفل سیاه و نمک و دارچین به مقدار لازم
زردچوبه نصف قاشق چای خوری
آب لیمو یا غوره ۲ قاشق سوپ‌خوری
روغن مایع به مقدار لازم
.
طرز تهیه :
توجه داشته باشید که این خوراک را نباید هم بزنید
۱. در قابلمه‌ای مناسب، پیاز و سیر را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود، سپس گوشت را به آن افزوده و کمی تفت دهید
۲. فلفل و زردچوبه را به گوشت بیفزایید و کمی دیگر تفت دهید. سه پیمانه آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید گوشت به مدت دو ساعت و ۳۰ دقیقه روی حرارت بماند تا پخته شود
۳. یک ساعت پس از زمان پخت گوشت، لوبیا سبز را به آن اضافه کنید و بگذارید بماند تا گوشت و لوبیا کاملا پخته شوند
۴. در ۳۰ دقیقه آخر پخت خوراک، سیب زمینی و هویج را به آن اضافه کنید
۵. رب گوجه‌فرنگی را در تابه‌ای حاوی یک قاشق سوپ‌خوری روغن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و خوش رنگ شود، سپس در ۱۵ دقیقه آخر پخت خوراک به آن اضافه کنید و بگذارید کاملا جا بیفتد
۶. در اواخر پخت، نمک و زعفران را به خوراک بیفزایید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت بماند. پس از این مدت، از روی حرارت بردارید و آب لیمو یا غوره را به آن اضافه کنید و در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.
.
نکته:
هر چه مواد تازه تر باشند، روند پخت خوراک کوتاه تر می‌شود.
در هنگام طبخ خوراک، آن را هم نزنید تا از له شدن هویج و سیب زمینی جلوگیری شود.
.
به جای گوشت گوسفند یا گاو میتونید از گوشت مرغ یا بوقلمون استفاده کنید.
.
به جای آبلیمو و آبغوره میتونید از خود غوره استفاده کنید.

 

منبع: کاوالا