طرز تهیه ماهی برشته ساده و خوشمزه

مرضیه سالاری مرضیه سالاری مرضیه سالاری · 1400/8/4 10:10 · خواندن 1 دقیقه

این غذا بسیار خوشمزه و پر طرفداره به راحتی هم درست میشود و در دسته غذا های دریایی قرار داره.

مواد لازم:
شیر به میزان لازم
نارنج به میزان لازم
روغن 1سوم پیمانه
کره 4قاشق غذاخوری
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
زعفران (آبکرده) 5قاشق غذاخوری
ماهی (فیله شده) 6قطعه
آرد 1چهارم پیمانه
آرد سوخاری 1چهارم پیمانه

طرز تهیه:
ابتدا ماهی را با آب سرد شسته و خوب خشک کنید.دقت کنید که تمام استخوان های ماهی برداشته شود.حال ماهی را داخل ظرف درداری قرار داده و روی آن شیر بریزید طوری که روی ماهی گرفته شود.درب ظرف را ببندید و ماهی را به مدت 2ساعت داخل یخچال قرار دهید.
بعد از 2ساعت ماهی را خارج کنید و داخل آبکش قرار دهید.
نمک،فلفل،زعفران پودر و آرد سوخاری و سفید را با هم مخلوط کرده و ماهی را داخل آن بغلتانید تا کاملا به مواد آغشته شود.کره و روغن را داخل تابه ریخته و اجازه دهید کاملا داغ شوند.ماهی را کمی تکان دهید تا آرد اضافه آن جدا شود. سپس دو طرف ماهی را در روغن سرخ کنید، حدود ۵ دقیقه برای هر طرف زمان بگذارید.ماهی را بعد از سرخ شدن از تابه خارج کنید با نارنج یا لیمو این  غذا را سرو کنید.
نکات:
1)در صورت تمایل از مقدار خیلی کمی زردچوبه هم در مواد استفاده کنید.
2)استفاده از شیر باعث خوشمزه شدن و کم کردن بوی ماهی بسیار مفید است.
3)بهتر است برای خوشمزه تر شدن ماهی برشته بعد از سرخ شدن ماهی آن را 2تا3دقیقه داخل مایکروویو گریل کنید.

امیدوارم ماهی برشته ساده را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.

 

منبع: آشپزی حرفه ای