هواری با گوشت گوساله (جنوبی)😋🤩

مرضیه سالاری مرضیه سالاری مرضیه سالاری · 1400/8/4 10:42 · خواندن 1 دقیقه

یه غذای خوشمزه از جنوب کشور است.

مواد لازم:

چهار نفر
  1. 4 پیمانه برنج
  2. نیم کیلو گوشت گوساله
  3. 1 عدد پیاز متوسط
  4. 2 قاشق غذا خوری رب گوجه
  5. 300 گرم نخود طلایی آماده
  6. 2 عدد لیمو عمانی
  7. 1 قاشق مربا خوری زردچوبه
  8. نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم

مراحل:

  1. بتدا گوشت ها را آب پز میکنیم🥩 (حدود یک ساعت)(برای گرفتن بوی گوشت یک عدد پیاز خرد میکنیم به گوشت ها اضافه میکنیم)🔎
    سپس یک عدد پیاز را بصورت خلالی یا نگینی خرد میکنیم و داخل روغن شروع میکنیم به تفت دادن تا عسلی شکل بشه🧅
    بعد از اینکه عسلی شد زردچوبه و فلفل و ادویه به پیاز اضافه میکنیم 🥄🧂
    و بعد لیمو که از قبل فیله آن را در اورده بودیم را به مواد اضافه میکنیم و کمی تفت میدیدم🥘

    2. رب گوجه را به پیازمون اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم تا از هم باز بشن🥫
    سپس گوشت ها را که از قبل جوشانده بودیم اضافه میکنیم و بعد از آن نخود طلایی ها ✔
    (در اینجا میتونین کمی ادویه اضافه کنید برای خوش طعم شدن مواد)⚠️
    و در آخر برنج ها را که از قبل خیسانده بودیم و آب را به موادمون اضافه میکنیم (آب باید حدود یک بند انگشت روی برنج باشه)⚠️
    نمک هم به مقدار لازم بهش اضافه میکنیم و میگذاریم تا برنج حدود سه چهار دقیقه بجوشه 🥘📍و در انتها زیر شعله گاز را ملایم میکنیم تا برنج دم بکشه
    نوش جان😊✔🍽

     

    منبع: کوکپد