هواری با گوشت گوساله (جنوبی)😋🤩

یه غذای خوشمزه از جنوب کشور است.
مواد لازم:
-
4 پیمانه برنج
-
نیم کیلو گوشت گوساله
-
1 عدد پیاز متوسط
-
2 قاشق غذا خوری رب گوجه
-
300 گرم نخود طلایی آماده
-
2 عدد لیمو عمانی
-
1 قاشق مربا خوری زردچوبه
-
نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم
مراحل:
-
بتدا گوشت ها را آب پز میکنیم🥩 (حدود یک ساعت)(برای گرفتن بوی گوشت یک عدد پیاز خرد میکنیم به گوشت ها اضافه میکنیم)🔎
سپس یک عدد پیاز را بصورت خلالی یا نگینی خرد میکنیم و داخل روغن شروع میکنیم به تفت دادن تا عسلی شکل بشه🧅
بعد از اینکه عسلی شد زردچوبه و فلفل و ادویه به پیاز اضافه میکنیم 🥄🧂
و بعد لیمو که از قبل فیله آن را در اورده بودیم را به مواد اضافه میکنیم و کمی تفت میدیدم🥘2. رب گوجه را به پیازمون اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم تا از هم باز بشن🥫
سپس گوشت ها را که از قبل جوشانده بودیم اضافه میکنیم و بعد از آن نخود طلایی ها ✔
(در اینجا میتونین کمی ادویه اضافه کنید برای خوش طعم شدن مواد)⚠️
و در آخر برنج ها را که از قبل خیسانده بودیم و آب را به موادمون اضافه میکنیم (آب باید حدود یک بند انگشت روی برنج باشه)⚠️
نمک هم به مقدار لازم بهش اضافه میکنیم و میگذاریم تا برنج حدود سه چهار دقیقه بجوشه 🥘📍و در انتها زیر شعله گاز را ملایم میکنیم تا برنج دم بکشه
نوش جان😊✔🍽منبع: کوکپد