طرز تهیه شیر جو دوسر در خانه

بیش از نیمی افراد در سراسر جهان توانایی تحمل لاکتوز موجود در شیر و لبنیات را ندارند و در صورت مصرف این مواد دچار مشکلات گوارشی میشوند. به این افراد توصیه میشود از انواع شیر گیاهی مانند شیر جو دوسر استفاده کنند. در این مطلب طرز تهیه شیر جو دوسر را به شما میگوییم که برای افراد دارای حساسیت به لاکتوز و گیاهخواران گزینه مناسبی است.شیر جو دوسر حاوی پتاسیم و آهن است. در این دستور از نصف پیمانه جو پرک استفاده شده که حاوی ۱۰ درصد نیاز روزانه بدن به آهن و مقادیری فیبر و کلسیم است. این شیر در صورت حرارت دیدن غلیظ میشود و بهتر است به صورت سرد به مصرف برسد.
مواد لازم:
نمک | کمی |
خرما | 1 عدد |
آب | 3 پیمانه |
جو دوسر پرک | 0.5 پیمانه |
طرز تهیه شیر جو دوسر:
- جو پرک، آب، یک پنس نمک و یک عدد خرما - یا کمی عسل - را در مخلوطکن بریزید. حدود ۲۰ تا ۳۰ ثانیه با بالاترین قدرت مخلوط کنید تا به غلظتی کرمی برسید.
- مخلوط را از یک صافی یا الک ریز رد کنید، آنچه در صافی باقی مانده را فشار ندهید زیرا باعث میشود تهمانده سبوسها به شیر منتقل شوند.
- شیر جو دوسر را بهتر است بلافاصله مصرف کنید، در غیر اینصورت میتوانید آن را در ظرفی دربسته برای ۴ روز در یخچال نگهدارید.
منبع: سبک زندگی