شب يلدا با تکه های شکلات و انار

مرضیه سالاری مرضیه سالاری مرضیه سالاری · 1400/9/29 11:03 · خواندن 1 دقیقه

شکلات تکه‌ای با انار و مخلفات اضافه
یک پیشنهاد ساده و بی‌دردسر برای تهیه شکلات‌های مناسب شب یلدا این است که شکلات‌های تخته‌ای سیاه‌ وسفید را از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کنید و به کمک مقداری مغز دانه، خوراکی خوشمزه و پرطرفداری تدارک ببینید. این شکلات‌ها را همراه با چای به مهمانان تعارف کنید و لبخندی از رضایت را روی چهره‌شان ببینید.

 

مواد لازم:

    200 گرم شکلات تلخ
    یک پیمانه انار دانه‌دانه شده
    نصف پیمانه بادام بوداده


طرز تهیه:
1- شکلات‌ها را داخل ماکروویو ذوب کنید. سپس نیمی از دانه‌های انار و بادام‌ها را داخل شکلات ظرف شکلات ریخته، هم بزنید.
2- یک سینی بزرگ بردارید و روی آن را با کاغذ پوستی بپوشانید. سپس مخلوط شکلات را با هر ضخامتی که دوست دارید روی کاغذ ریخته و آن را صاف کنید. بهتر است این ضخامت در تمام سطح شکلات تقریباً یکسان باشد.
3- باقیمانده انار و بادام را روی شکلات‌ها بریزید و به‌آرامی فشار دهید تا داخل شکلات مذاب فرو روند.
4- بگذارید سینی 2 تا 3 ساعت داخل یخچال بماند و کاملاً سفت شود.
5- شکلات‌های سفت شده را به‌آرامی با چاقو تکه‌تکه کنید. لزومی ندارد که همه تکه‌ها هم‌اندازه باشد.
به‌جای بادام پسته بریزید
انارهای قرمز در کنار پسته‌های سبز‌رنگ ترکیب خوش‌رنگ و اشتهاآوری را برای شکلات‌های شما ایجاد می‌کنند. اگر تمایل دارید در این دستور به‌جای بادام، از پسته یا سایر مغز دانه‌ها کمک بگیرید.
با شکلات سفید هم خوشمزه می‌شود
پیشنهاد خوشمزه دیگر این است که از شکلات تخته‌ای سفید استفاده کنید.

شکلات دورنگ درست کنید
اگر فکر می‌کنید که ممکن است مهمان‌های شما شکلات سفید را نپسندند آن را با شکلات تخته‌ای سیاه ترکیب کنید. البته موقع ترکیب، شکلات‌ها را زیاد هم نزنید تا رگه‌هایی از شکلات‌های سفید و سیاه مشخص باشند.

 

 

منبع: نی نی سایت