نان سیر کبابی با پنیر

نان سیر کبابی با پنیر – یکی از پیش غذاهای بسیار راحت که تنها با چند ماده اولیه و در کوتاه ترین زمان آماه سرو است. نان، سیر، کره،جعفری و پنیر با تنها پنج ماده یک پیش غذای خوشمزه را در خانه آماده کنید.
این مدل نان سیر را با انواع سس می توانید میل کنید و یک گزینه عالی برای سرو در کنار انواع سوپ هستند.
برای تهیه آن از یک تابه بزرگ نچسب استفاده کنید.
مواد مورد نیاز نان سیر با پنیر:
کره (نرم شده) 8 قاشق غذاخوری
سیر (رنده شده) 4 حبه
** با رنده ریز رنده کنید
جعفری (تازه و خرد شده) 2 قاشق غذاخوری
برش نان 8 عدد
پنیر (چدار، موزارلا یاپنیر پیتزا) 200 گرم
نمک
فلفل
طرز تهیه نان سیر کبابی با پنیر:
مواد مورد نیاز را روی پیشخوان قرار دهید.
1
کره نرم شده را با سیر و جعفری ترکیب کنید. ترکیب کره و سیر نرم شده را روی دو طرف برش نان بزنید.
** می توانید برای پخش یکنواخت کره از برس آشپزخانه یا پشت چاقو استفاده کنید.
2
ماهیتابه بزرگ نچسب را روی حرارت متوسط تا زیاد قرار دهید. یک برش نان کره زده شده را در ماهیتابه قرار داده و حدود 2 تا 3 دقیقه آن را بپزید ، تا خوب قهوه ای شود سپس طرف دیگر را برشته کنید.
** این کار را با یک برش دیگر نان تکرار کنید.
3
حرارت را کم کنید. پنیر خرد شده یا ورقه ای را روی یک تکه نان گذاشته و کمی نمک و فلفل بزنید.
4
برش دوم نان را روی لایه پنیر قرار دهید. حدود 4 تا 6 دقیقه یا تا زمانی که پنیر ذوب شود بپزید.
**هنگام پختن نان سیر به آرامی با کفگیر روی آن فشار دهید.
5
نان سیر کبابی با پنیر شما آماده است این مراحل را برای مابقی نان ها تکرار کنید.
6
نان سیر را در کنار انواع سوپ، سالاد و یا سس ها می توانید سرو کنید.
یادداشت:
1-می توانید برای برشته شدن نان ها آن ها را در فر با دمای 175 تا 200 درجه فارنهایت قرار دهید.
2-با اضافه کردن کمی کالباس، کاهو و گوجه رنگی می توانید این دستورپخت را به یک ساندویچ بسیار خوشمزه تبدیل کنید.
3-با این نان تست شده می توانید پیتزا درست کنید: نان سیر را تست کنید سپس یک ورقه پنیر موزارلا، 1 قاشق سس پیتزا و کمی برش پپرونی قرار دهید سپس در فر یا روی تابه گذاشته تا به آرامی آماده سرو شود.
نان سیر کبابی با پنیر😋
امیدوارم که از این دستورپخت نان سیر کبابی با پنیر لذت ببرید!
منبع: یامی شف