طرز تهیه رشته پلو با گوشت قلقلی و سالاد فصل

مواد لازم:
-
4 پیمانه برنج آبکش کرده
-
2 کاسه سالاد خوری کشمش پلویی
-
5 عدد پیاز خلال شده سرخ شده
-
300 گرم گوشت چرخکرده
-
3 قاشق غذاخوری آرد نخودچی
-
1 عدد پیاز کوچک رنده شده برای قلقلی
-
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
-
روغن به مقدار لازم
-
3 دسته رشته پلویی آبکش شده به همراه برنج
مراحل:
ابتدا پیاز و آرد نخودچی و ادویه ها رو به گوشت اضافه کرده و ورز میدهیم.بعد به اندازه کله گنجشک برداشته و قلقلی میکنیم و در روغن سرخ میکنیم.
بعد کشمش را هم تفت میدهیم و با پیاز داغ مخلوط میکنیم و زیر قابلمه را روشن روغن ریخته و برای ته انداز دیگ به سلیقه خودتون هر چی مایل باشین بذارین من چیزی نذاشتم یعنی یادم رفت.
بعد برنج و رشته پلویی رو در قابلمه ریخته و میگذاریم دم بکشد.در آخر و موقع سرو قلقلی ها و کشمش و پیاز داغ رو روی رشته پلو میگذاریم و نوش جان میکنیم.
در ضمن رشته پلویی را پنج دقیقه آخر به برنج اضافه کرده و بعد آبکش میکنیم.
منبع: کوکپد