طرز تهیه کوکو گردو

مرضیه سالاری مرضیه سالاری مرضیه سالاری · 1400/11/6 09:43 · خواندن 1 دقیقه

کوکوی گردو یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مجلسی شمال کشور است که در شهرهای شمالی به همراه خورش فسنجان سرو می شود.

 

مواد لازم برای ۴ نفر:


گردوی آسیاب شده    ۲ پیمانه
سیب زمینی    ۱ عدد متوسط
پیاز    ۱ عدد متوسط
تخم مرغ    ۸ عدد
بکینگ پودر    ۱ قاشق چایخوری
نمک    ۱٫۵ قاشق چایخوری
زردچوبه    ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه    ۱ قاشق چایخوری
شکر    ۱٫۵ قاشق چایخوری
روغن    به مقدار کافی

 

طرز تهیه کوکو گردو:


مرحله اول

ابتدا سیب زمینی را به همراه یک لیوان آب داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آبپز شود. در ادامه پیاز را با رنده ریز می کنیم و با فشار دست آب پیاز را می گیریم و پیاز آب گرفته را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

 

مرحله دوم

پس از اینکه سیب زمینی پخت، پوستش را می گیریم و آنرا هم رنده کرده و به کاسه حاوی پیاز اضافه می کنیم. در ادامه تخم مرغ ها را اضافه می کنیم و پس از آن گردوی آسیاب شده ( گردو را پودر نکنید ) را به کاسه اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.
 

مرحله سوم

در ادامه ادویه ها را به همراه شکر و بکینگ پودر اضافه می کنیم و در حدی که با هم مخلوط شوند مواد را هم می زنیم. توجه داشته باشید که شکر طعم این کوکو را شیرین نمی کند و به هیچ شکر را از مواد آن حذف نکنید.

 

مرحله چهارم

حالا در یک تابه مناسب مقداری روغن می ریزیم و پس از اینکه روغن داغ شد مایه کوکو را داخل تابه می ریزیم و اجزاه می دهیم یک سمت کوکو سرخ شود، سپس آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود، سپس به همراه نان سرو کنید.

 

 

منبع: چی شی