طرز تهیه کوفته مرغ سرخ شده

مرضیه سالاری مرضیه سالاری مرضیه سالاری · 1400/6/31 07:12 · خواندن 2 دقیقه

کوفته مرغ غذایی سنتی است که با گوشت مرغ درست می‌شود و در ترکیب آن می‌توان از انواع مواد غذایی استفاده کرد و به آن تنوع بخشید.  این کوفته نسبت به کوفته گوشت سریع‌تر و راحت‌تر پخته می‌شود. در این مطلب طرز تهیه کوفته مرغ به شما توضیح داده می‌شود.

طرز تهیه کوفته مرغ سرخ شده:

مواد لازم
گوشت مرغ چرخ کرده 500 گرم
پیاز رنده شده 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد
سبزی خشک پودر شده (نعنا، ترخون، مرزه، آویشن) 1 قاشق چایخوری
جعفری ساطوری 3-4 قاشق غذاخوری
گرد نان سفید 3-4 قاشق غذاخوری
شیر 1/2 پیمانه
کره 2-3 قاشق غذاخوری
آرد به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
پودر جوز بویا کمی
گوجه فرنگی رنده شده 5-6 عدد
سرکه 3-4 قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری

دستور تهیه:

1-مرغ چرخ کرده را با پیاز رنده شده در کاسه‌ای ریخته، تخم مرغ را روی آن بشکنید، یک قاشق جعفری ساطوری، یک قاشق چایخوری سبزی خشک و کمی جوز بویا، نمک و فلفل اضافه کنید.

2-گرد نان را در شیر خیس کنید و پس از ۶-۵ دقیقه روی مواد فوق بریزید.

3-مواد را چنگ بزنید و سپس به شکل ۱۲-۱۰ عدد کوفته درآورید.

4-کوفته‌ها را در آرد بغلطانید.

5-کره را روی حرارت ملایم ذوب کرده و کوفته‌ها را در آن سرخ کنید.

6-گوجه فرنگی رنده شده، نمک، پودر فلفل قرمز، شکر و سرکه را در قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود.

7-کوفته‌های سرخ شده را در یک لایه در تابه بچینید و سس گوجه فرنگی را روی ان بریزید.

8-حرارت را کم کنید، درب تابه را ببندید و ۲۰-۱۵ دقیقه صبر کنید تا کوفته مرغ اماده شود.

9-پس از کشیدن کوفته مرغ در دیس، باقیمانده جعفری ساطوری را روی آن بپاشید.

10-این غذا را با سیب زمینی و سبزیجات پخته نظیر نخودسبز، لوبیاسبز یا گل کلم سر میز غذا بگذارید.

     منبع: ستاره