خوشمزهترین و سادهترین طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی🌽؛ بدون فر

ذرت یک مکمل غذایی ایدهآل
ذرت مکزیکی یکی از پرطرفدارترین و خوشمزهترین میان وعدههایی است که در زمانهای مختلف سرو میشود. ذرت این دانههای زرد رنگ کوچک با ارزش غذایی بسیار زیاد فواید و مزایای برای سلامتی ما دارد. کودکان نیز از طرفدارن پر و پا قرص این میان وعده خوشمزه هستند که با توجه به خواص زیاد ذرت برای راحتتر میل کردن آنها، میتوانید از این روش پخت کمک بگیرید. خواص این ماده غذایی بسیار زیاد است، به جهت رعایت اختصار و آشنایی شما با مهمترین خواص ذرت، میتوان به حجم بالای ویتامین B که برای رشد بسیار مفید بوده، به همراه نشاسته موجود در ذرت، که در حقیقت یک مکمل غذایی ایدهآل برای افرادی که به رشته پرورش اندام علاقه دارند، اشاره کرد. همچنین به همه عزیزانی که تمایل دارند بهصورت مداوم و روزانه از این ماده غذایی در برنامه ورزشی خود استفاده کنند توصیه میشود حتما فرم آبپز آن را نوش جان کنند. بهترین حالت برای بهرهمندی از خواص این ماده غذایی مصرف آن به صورت آبپز است.
مقدار مواد اعلام شده مناسب برای ۲ نفر است.
مواد مورد نیاز جهت تهیه ذرت مکزیکی:
کنسرو ذرت ۱ عدد
کره یک قاشق غذاخوری
قارچ متوسط ۴ تا ۵ عدد
پنیر پیتزا رنده شده ۴ قاشق غذاخوری (قابل کم یا زیاد کردن است)
سس لیمو یا سس مایونز به مقدار دلخواه
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و آویشن به مقدار دلخواه
طرز تهیه ذرت مکزیکی:
1- در اولین مرحله کنسرو ذرت را که از قبل ۱۵ دقیقه جوشاندهاید درون آبکش بریزید و آب اضافی آن را بگیرید.
حتما تمامی کنسروهایی که تهیه میکنید را بجوشانید تا از سلامت آن مطمئن شوید. لازم به ذکر است به جای استفاده از کنسرو شما میتوانید ذرت را جداگانه خریداری نمایید. آنرا بهصورت کامل درون آب جوش گذاشته و بین ۱۰-۱۵ دقیقه زمان دهید تا کاملا درون آبجوش، آبپز شود. ذرتی که با این روش نیز تهیه میشود نیز بسیار مغذی و خوشمزه خواهد بود.
2- در مرحله دوم کره را درون تابه نچسب مناسب، کمیحرارت دهید تا آب شود. قارچها را به اسلایدهای یکسانی برش بزنید و درون کره کمی تفت دهید تا طلایی رنگ شده و شکل پختگی به خود گیرند.
3- سومین مرحله ذرتهای جوشانده شده و آبکشی شده را به مخلوط کره و قارچ اضافه کنید. مجددا مواد را کمی تفت دهید تا بوی خامی ذرت گرفته شود و دانههای ذرت کمی طلایی رنگتر شوند.
4- در مرحله چهارم پنیر پیتزا رنده شده را به مخلوط ذرت و قارچ اضافه کنید و سریع بههم زنید تا پنیر آب شود. در این مرحله توجه داشته باشید حرارت تابه کم باشد و مدام به هم زنید تا پنیر کاملا کشدار شود.
مقدار پنیر اضافه شده در این مرحله کاملا ذائقهای است و شما میتوانید با توجه به سلیقه خودتان کمتر یا بیشتر اضافه کنید.
5- در مرحله آخر سس لیمو را به مخلوط درون تابه اضافه کنید و ادویه های دلخواه را به ترکیب جادوییتان اضافه کنید و در حد مخلوط شدن مواد را به هم بزنید تا بوی ادویهها آزاد شود.
به همین راحتی با طی کردن پنچ مرحله ساده ذرت مکزیکی سالم و خوشمزه شما آماده سرو است. شما میتوانید برای تزیین یا مزهدار کردن آن از لیمو ترش یا جعفری ساطوری شده نیز کمک بگیرید.
منبع: مجله اُکالا