قورمه گوشت گوسفندی، لذیذ و آسان

قورمه گوشت که هم با گوسفندی و هم گوساله تهیه میشود یک غذای خوشمزه و ساده و بی نهایت عالی است که طرز تهیه آسانی دارد. قورمه گوشت گوسفندی را میتوانید همراه برنج زعفرانی یا رشته پلو ساده تهیه کنید و میل کنید.
مواد لازم برای تهیه قورمه گوشت گوسفندی:
- گوشت گوسفندی ۶۰۰ گرم
- دنبه خرد شده ۱۰۰ گرم
- پیاز ۲ عدد
- آب ۲ پیمانه
- برگ بو یک عدد
- چوپ دارچین یک عدد
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه قورمه گوشت گوسفندی با دنبه:
مرحله اول: جوشاندن گوشت
ابتدا گوشت گوسفندی مورد نظر را به اندازه قورمهای خرد کنید. میتوانید از گوشت با استخوان و یا بدون استخوان استفاده کنید. سپس داخل یک قابلمه بزرگ چدن یا مس آب ریخته تا به جوش بیاید و بعد از جوش آمدن گوشتها و دنبهها را اضافه کنید. کف روی گوشت را بگیرید.
مرحله دوم: افزودن پیاز
در ادامه صبر کنید تا مجدد به جوش بیاید در همین حین پیازها را پوست کنده و ۴ قاچ کنید و یا به اندازه دلخواه خرد کنید. سپس به همراه برگ بو، چوب دارچین و فلفل سیاه و زردچوبه به ظرف اضافه کنید و درب قابلمه را دمکنی قرار دهید و بگذارید با حرارت ملایم پخته شود.
مرحله سوم: پخت گوشت
بعد از حدود ۲ ساعت از زمان پخت، گوشت پخته شده و آب میاندازد. گوشت را هم بزنید و برگ دارچین و برگ بو را از قورمه گوشت جدا کنید و اگر آب غذا تمام شده بود کمی آب اضافه کنید.
مرحله چهارم: تهیه قورمه گوشت گوسفندی
بگذارید تا گوشت و پیاز کاملا غلیظ و کم آب شوند. در انتها باید نمک قورمه گوشت را اندازه کنید و بگذارید تا گوشت کاملا با حرارت کم سرخ و پخته شود و با آن دنبههایی که اضافه کردید شروع به روغن انداختن کند. سپس کنار پلو یا به همراه نان و سبزی میل کنید. نوشجان!
نکات کلیدی در تهیه قورمه گوشت با دنبه:
- افزودن دنبه دلخواه است و اگر طعم و مزه آن را دوست ندارید میتوانید حذف کنید.
- بهتر است آب کمتری بریزید و بگذارید تا گوشت خودش آب انداخته و پخته شود.
- میتوانید پیازها را به صورت خلالی یا نگینی نیز اضافه کنید.
منبع: مجله دلتا