سوهان عسلی کنجدی

شما میتوانید در جایجای ایران دسرهای خوشمزهای پیدا کنید؛ از مرباهای تبریز تا حلواکشی جنوب. در مرکز ایران، از قم گرفته تا اصفهان و شیراز، سوهان عسلی کنجدی یکی از دسرهای محبوب است. این دسر ساده بدون شیر جزو دسرهای ساده و سریع بدون فر محسوب میشود که شما میتوانید بهراحتی و با صرف زمان کمی آن را تهیه کنید.
مواد لازم:
- کنجد یکونیم پیمانه
- شکر یک پیمانه
- عسل سه قاشق غذاخوری
- روغن دو قاشق غذاخوری
- زعفران حلشده یک قاشق
طرز تهیه:
شکر و عسل و روغن را در یک ظرف مناسب حرارت دهید و هم بزنید که طلاییرنگ شود. زعفران را اضافه کنید و هم بزنید.
کنجد را اضافه کنید و هم بزنید که رنگ طلایی بگیرد. یک سینی را چرب کنید و روی حرارت بگذارید که داغ شود و سوهان را روی آن بریزید. سینی باید بهقدری داغ باشد که سوهان بهسرعتت ببندد و ترد شود.
منبع: تبیان