گراتن بادمجان و سیب زمینی

مرضیه سالاری مرضیه سالاری مرضیه سالاری · 1400/7/26 10:39 · خواندن 2 دقیقه

برای عاشقان پنیر پیتزا، این غذا تداعی کننده بهشت است. تهیه آن بسیار ساده، و نتیجه یک گراتن بسیار خوشمزه خواهد بود.

 

مواد لازم برای یک دیس:

  • بادمجان دلمه ای 4 عدد
  • سیب زمینی متوسط 4 عدد
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم
  • گوشت چرخکرده 400 گرم
  • رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل، زردچوبه، و آویشن به میزان لازم
  • پیاز 1 عدد متوسط
  • آرد 2 قاشق سوپ‌خوری
  • کره 20 گرم
  • شیر 2 لیوان

 

طرز تهیه:

  • بادمجان‌ها را ورقه ورقه کنید. برای رفع تندی بادمجان،روی آن نمک بپاشید و بعد از 15 دقیقه با آب سرد آن را بشویید و خشک کنید. سپس بادمجان‌ها را در روغن سرخ کنید.
  • در ظرفی دیگر، پیازهای نگینی شده را سرخ کرده و سپس گوشت چرخکرده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. پس از آن، نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، و رب را به گوشت اضافه کرده، به خوبی هم بزنید و تفت دهید تا پخته شود.
  • در یک ظرف جدید سس سفید را برای لایه‌های میانی گراتن تهیه کنید. کره را آب کرده و آرد را به آن اضافه کنید. مرتبا آرد را هم بزنید تا نسوزد. سپس شیر و مقداری نمک و فلفل را به محتویات ظرف اضافه کنید و با حرارت شعله خیلی کم هم بزنید تا مواد به خوبی و به صورت یکدست ترکیب شوند.
  • از یک ظرف پیرکس برای مرحله آخر پختن گراتن استفاده کنید.
  • داخل ظرف یک لایه بادمجان، یک لایه سس، یک لایه پنیر پیتزا، یک لایه سیب زمینی، یک لایه گوشت، و یک لایه پنیر پیتزا بچینید و به همین ظرف را تا بالا پر کنید. در آخر روی تمام مواد ظرف را با سس و پنیر بپوشانید.
  • فر را تا دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و ظرف را به مدت حدود 30 دقیقه درون آن قرار دهید تا مواد به خوبی پخته و پنیر پیتزا آب شود.

 

منبع: مامان پز