طرز تهیه کوفته مرغ سرخ شده

کوفته مرغ غذایی سنتی است که با گوشت مرغ درست میشود و در ترکیب آن میتوان از انواع مواد غذایی استفاده کرد و به آن تنوع بخشید. این کوفته نسبت به کوفته گوشت سریعتر و راحتتر پخته میشود. در این مطلب طرز تهیه کوفته مرغ به شما توضیح داده میشود.
طرز تهیه کوفته مرغ سرخ شده:
مواد لازم | |
گوشت مرغ چرخ کرده | 500 گرم |
پیاز رنده شده | 1 عدد |
تخم مرغ | 1 عدد |
سبزی خشک پودر شده (نعنا، ترخون، مرزه، آویشن) | 1 قاشق چایخوری |
جعفری ساطوری | 3-4 قاشق غذاخوری |
گرد نان سفید | 3-4 قاشق غذاخوری |
شیر | 1/2 پیمانه |
کره | 2-3 قاشق غذاخوری |
آرد | به میزان لازم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
پودر جوز بویا | کمی |
گوجه فرنگی رنده شده | 5-6 عدد |
سرکه | 3-4 قاشق غذاخوری |
شکر | 1 قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز | 1 قاشق چایخوری |
دستور تهیه:
1-مرغ چرخ کرده را با پیاز رنده شده در کاسهای ریخته، تخم مرغ را روی آن بشکنید، یک قاشق جعفری ساطوری، یک قاشق چایخوری سبزی خشک و کمی جوز بویا، نمک و فلفل اضافه کنید.
2-گرد نان را در شیر خیس کنید و پس از ۶-۵ دقیقه روی مواد فوق بریزید.
3-مواد را چنگ بزنید و سپس به شکل ۱۲-۱۰ عدد کوفته درآورید.
4-کوفتهها را در آرد بغلطانید.
5-کره را روی حرارت ملایم ذوب کرده و کوفتهها را در آن سرخ کنید.
6-گوجه فرنگی رنده شده، نمک، پودر فلفل قرمز، شکر و سرکه را در قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود.
7-کوفتههای سرخ شده را در یک لایه در تابه بچینید و سس گوجه فرنگی را روی ان بریزید.
8-حرارت را کم کنید، درب تابه را ببندید و ۲۰-۱۵ دقیقه صبر کنید تا کوفته مرغ اماده شود.
9-پس از کشیدن کوفته مرغ در دیس، باقیمانده جعفری ساطوری را روی آن بپاشید.
10-این غذا را با سیب زمینی و سبزیجات پخته نظیر نخودسبز، لوبیاسبز یا گل کلم سر میز غذا بگذارید.
منبع: ستاره